De exemplu, atunci când marea coaliție devine regula, astfel încât alegătorul să vadă singura ieșire în votul de protest ”.

De exemplu, atunci când marea coaliție devine regula, astfel încât alegătorul să vadă singura ieșire în votul de protest ”.

Că există și greșeli în altă parte. De exemplu, atunci când marea coaliție devine regula, astfel încât alegătorul să vadă singura ieșire în votul de protest ”.

„Hospodarske noviny”:

„La Viena este un secret public faptul că ÖVP și FPÖ au negociat în prealabil un guvern comun, în care fostul candidat la președinția FPÖ Norbert Hofer ar trebui să fie ministru de externe – și astfel să înceapă noua sa campanie electorală. Iar UE va face cu toate mai degrabă strânge din dinți la problemele lor decât încearcă să izoleze Viena. Pentru Europa și pentru Republica Cehă ca vecini ai Austriei, rezultatele alegerilor și probabil guvernul de dreapta sunt vești interesante “.

„ABC” (Madrid):

„Conservatorii câștigă și deschid ușa unei alianțe cu extremiștii de dreapta. (…) Alegerile aveau deja capacitatea de a arunca în aer sistemul politic rigid. (…) Mulți observatori cred că această puternică trecere la dreapta în Austria Se pot aștepta procese similare în alte țări europene, ceea ce ar însemna începutul sfârșitului hegemoniei politice și culturale a social-democrației.

“Lumea”:

“Victoria victoriană și ascensiunea extremei drepte în Austria. Austriecii vor ceva nou, iar Kurz nu pare să aibă rezerve cu privire la o coaliție cu FPÖ. (…). Dar nimeni nu exclude complet o nouă mare coaliție. Motivul este că în interiorul societății austriece în sine, care a fost fondată după război pe o rețea de confederații, societăți, asociații și asociații sau orice altceva doriți să le numiți. Sunt prezente în toată țara, există ceva pentru toate gusturile, toate clasele , Profesii și clase sociale. Legătura acestor „alianțe” cu partidele este atât de strânsă și clară încât nu se poate avansa în sistem fără o afiliere politică adecvată. ”

„El Pais” (Madrid):

“Odată cu victoria conservatorului Kurz, Austria s-a îndreptat spre dreapta. Social-democrații erau doar în fața extremei drepte a FPÖ. În general, mai mult de 55% dintre austrieci au votat dreapta”.

„El Periodico” (Barcelona):

“Austria se află înapoi în brațele dreptei. De acum înainte Austria va fi o țară mai conservatoare și mai închisă. Performanța bună a forțelor anti-migrație, conduse de Heinz-Christian Strache, un ultra cu un trecut neo-nazist, deschide porțile unei coaliții cu conservatorii (…). Spre deosebire de alte țări din Uniunea Europeană, prezența extremei drepte nu este o anomalie. Nu se dezgustă să se încheie pacte cu ei, chiar și social-democrații, FPÖ acuzându-i de incitare împotriva minorităților nu au exclus acordurile cu acestea. În Austria, islamofobia este normală. Închiderea granițelor sau retragerea ajutorului pentru refugiați nu este rezervată extremiștilor aici. “

costul reduslim

„Magyar Idök” (Budapesta):

“Austria este în mod clar aliatul Ungariei, nu numai datorită Schutz- und Trutzbund în UE, ci și datorită relațiilor bilaterale extrem de importante. O Austria stabilă și echilibrată este un adevărat cadou pentru Ungaria și invers. nu aparține celor de la Visegrad Four (Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Slovacia) și nici nu ar fi bine să extindem această cooperare frumos în curs de dezvoltare între aceste patru țări, dar o Austria deschisă ideilor proaspete din Europa Centrală și soluțiilor propuse ar fi O victorie pentru toată lumea, pentru UE blocată, precum și pentru cei patru de la Visegrad, care așteaptă și doresc o nouă plecare. Actuala victorie electorală a lui (Sebastian) Kurz oferă o bază excelentă pentru acest lucru. Desigur, întrebarea cu privire la modul în care privește viitorul rămâne prezintă fie cu sau fără (un partener de coaliție populistă de dreapta) FPÖ. “

„Magyar Nemzet” (Budapesta):

“Prim-ministrul conservator de dreapta al Ungariei, Viktor Orban, a câștigat duminică un cancelar austriac care împărtășește poziția sa cu privire la numeroase probleme. Kurz îi plac politicienii autoritari din sud-estul Europei încă de la început. De la falimentul prim-ministru macedonean (Nikola Gruevski) până la actualul președinte sârb (Aleksandar Vucic) și-au ținut toți degetele încrucișate pentru el. O posibilă participare a FPÖ la guvernare ar putea, la rândul său, să facă politica externă a Vienei mai critică față de UE, chiar dacă poziția ministrului de externe nu pare la îndemâna populiștilor de dreapta “.

„Evenimentul Zilei” (București):

„Deși a fost mereu în politică, fără altă profesie decât cea de politician, (Sebastian) Kurz a reușit să joace rolul noii persoane datorită tinereții sale; dar nu a arătat niciodată mâna de fier cu care a fost își conduce propriul partid, ceea ce a dus la poziția sa de cancelar după alegerile din 15 octombrie, ca noul politician-minune după modelul lui Justin Trudeau și Emmanuel Macron.

„mno.hu”, ediția online a „Magyar Nemzet” (Budapesta):

“Viktor Orban a câștigat un cancelar austriac care are același punct de vedere în numeroase probleme. Cetățenii vecinului nostru occidental au bătut masa duminică. Au avut destula alianță a social-democraților (SPÖ) și a conservatorilor (ÖVP) acest cuplu a făcut din Austria unul dintre cele mai bogate state din Europa după cel de-al doilea război mondial (…) Și totuși Austria a spus „nu” duminică. Marea coaliție poate fi urmată acum de un guvern pur de dreapta doar Sebastian Kurz, în vârstă de 31 de ani, a reușit să-i convingă pe alegători că, deși face parte din guvern de câțiva ani, el întruchipează reînnoirea.

„Dnevnik” (Ljubljana):

„După intrarea istorică în parlament a AfD german, Partidul Libertății și-a repetat mai mult sau mai puțin cel mai bun rezultat până în prezent (dacă nu chiar a depășit ceea ce va deveni evident în câteva zile). Chiar dacă există multe asemănări între AfD și FPÖ, există Dar există o diferență importantă: în timp ce AfD a devenit și mai radicală după alegeri, solicitarea guvernului lui Strache a fost aparent atât de mare încât s-a deplasat de la marginea dreaptă spre centru, deoarece în același timp ÖVP cu Kurz (și ministrul de interne Wolfgang Sobotka) se afla deja în În timpul domniei anterioare mutate la dreapta centrului, coaliția liberală conservatoare posibilă sau cel mai probabil ar putea însemna un punct de cotitură mai mare în istoria celei de-a doua republici decât aceeași coaliție de acum 18 ani. În acel moment Austria a fost „alungată” temporar din UE, ce astăzi, ar trebui adoptată în general agenda populistă de dreapta, un R de neimaginat acțiunea este. “

Valasz.hu (Budapesta)

“Kurz a eliminat totul. După alegerea sa în calitate de lider al partidului în mai, ÖVP i-a dat autoritate nelimitată pentru a remodela partidul uzat care vegeta de ani de zile. Și această strategie s-a dovedit (…) Aveau oponenții săi politici.” l-a acuzat direct de „orbanizare” (Viktor Orban) la acea vreme. Știm că nu există un atribut mai teribil pentru stânga occidentală.

„Gazeta Wyborcza” (Varșovia):

„(Sebastian) Kurz, un lider care până acum a fost denumit„ prodigiu politic ”, devine cel mai tânăr șef de guvern din istoria Austriei și unul dintre cei mai tineri din istoria Europei. (…) Rezultatul alegerilor este efectul abilității sale politice. Kurz ia convins pe austrieci că va salva țara de a fi inundată de străini și îi va forța pe cei care au venit deja la ei să-i integreze sau să-i arunce “.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Copilul de Anul Nou 2018 este stirianul Julia Marie. Fata s-a născut la un minut după miezul nopții în spitalul Leoben prin naștere spontană. Copilul de 3.400 de grame și 48 de centimetri este al doilea copil al părinților săi care locuiesc în Stiria, a anunțat spitalul luni seara.

Ea l-a depășit pe compatriotul ei Florian, care a văzut lumina zilei la 02:02 dimineața în spitalul regional West Styria din Deutschlandsberg. Băiatul este al doilea copil dintr-o familie din Stainz, cântărește 3.015 grame și măsoară 50 de centimetri.

© APA / Expa / Dominik Angerer Julia Marie cu părinții ei

Primul austriac superior din 2018 este Emili Rio. Fiica părinților din Neuhofen an der Krems s-a născut la ora 0.07 dimineața în Spitalul Universitar Kepler din Linz. Cântărește 3.340 de grame și măsoară 52 de centimetri, a spus spitalul.

Prima femeie din Vorarlberg a noului an, Emma din Lustenau, nici măcar nu s-a născut în Ländle: mama ei a fost livrată prin cezariană la ora 0.12 în clinica Innsbruck din Tirol. Familia Leonie, pe de altă parte, provine de fapt din Tirol, și anume din Absam, și s-a născut la ora 0.29 dimineața în spitalul Hall.

Primul nou-venit din Burgenland a fost cu un minut înainte de turnul din spitalul Oberpullendorf. David este primul copil al părinților săi, care provine din Hammerteich (comunitatea Lockenhaus, districtul Oberpullendorf). Tânărul Burgenlander, născut la 0.28 a.m., cântărește 4,24 kilograme și are o înălțime de 53 de centimetri, a spus spitalul.

Puiul de Anul Nou din Carintia din 2018 se numește Elisa. Fata a văzut lumina zilei la 0.35 dimineața în spitalul de stat Villach, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kabeg, Nathalie Trost, la cererea APA. La naștere, Elisa cântărea 3.065 de grame și avea 51 de centimetri înălțime, părinții ei provin din Valea Gail din Carintia.

Copilul de Anul Nou din Viena este o fată care sa născut la 0.47 dimineața în spitalul Rudolfstiftung. Micul Asel a văzut lumina zilei cu o înălțime de 51 de centimetri și o greutate de 3.460 de grame, așa cum a fost anunțat de Asociația Spitalului din Viena.

În statul Salzburg, o vacantă din regiunea Würzburg din Germania a născut, în mod surprinzător, al treilea copil Veronika la clinica Tauern din Zell am See la ora 0.14 a.m. La 1:23 a.m., s-a născut primul salzburgic al anului în Kardinal-Schwarzenberg-Klinikum din Schwarzach: Emilio este deja al patrulea copil al părinților săi, care locuiește în Eben im Pongau.

Cu doar câteva minute înainte, băiatul Daniel a devenit primul austriac inferior al anului la Spitalul de Stat din Amstetten la 1:19 a.m. Băiatul de 3450 de grame și 55 de centimetri înălțime este al doilea copil al părinților săi. Mama și copilul sunt bine.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Copilul de Anul Nou 2018 este stirianul Julia Marie. Fata s-a născut la un minut după miezul nopții în spitalul Leoben prin naștere spontană. Copilul de 3.400 de grame și 48 de centimetri este al doilea copil al părinților săi care locuiesc în Stiria, a anunțat spitalul luni seara.

Ea l-a depășit pe compatriotul ei Florian, care a văzut lumina zilei la 02:02 dimineața în spitalul regional West Styria din Deutschlandsberg. Băiatul este al doilea copil dintr-o familie din Stainz, cântărește 3.015 grame și măsoară 50 de centimetri.

© APA / Expa / Dominik Angerer Julia Marie cu părinții ei

Primul austriac superior din 2018 este Emili Rio. Fiica părinților din Neuhofen an der Krems s-a născut la ora 0.07 dimineața în Spitalul Universitar Kepler din Linz. Cântărește 3.340 de grame și măsoară 52 de centimetri, a spus spitalul.

Prima femeie din Vorarlberg a noului an, Emma din Lustenau, nici măcar nu s-a născut în Ländle: mama ei a fost livrată prin cezariană la ora 0.12 în clinica Innsbruck din Tirol. Familia Leonie, pe de altă parte, provine de fapt din Tirol, și anume din Absam, și s-a născut la ora 0.29 dimineața în spitalul Hall.

Primul nou-venit din Burgenland a fost cu un minut înainte de turnul din spitalul Oberpullendorf. David este primul copil al părinților săi, care provine din Hammerteich (comunitatea Lockenhaus, districtul Oberpullendorf). Tânărul Burgenlander, născut la 0.28 a.m., cântărește 4,24 kilograme și are o înălțime de 53 de centimetri, a spus spitalul.

Puiul de Anul Nou din Carintia din 2018 se numește Elisa. Fata a văzut lumina zilei la 0.35 dimineața în spitalul de stat Villach, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kabeg, Nathalie Trost, la cererea APA. La naștere, Elisa cântărea 3.065 de grame și avea 51 de centimetri înălțime, părinții ei provin din Valea Gail din Carintia.

Copilul de Anul Nou din Viena este o fată care sa născut la 0.47 dimineața în spitalul Rudolfstiftung. Micul Asel a văzut lumina zilei cu o înălțime de 51 de centimetri și o greutate de 3.460 de grame, așa cum a fost anunțat de Asociația Spitalului din Viena.

În statul Salzburg, o vacantă din regiunea Würzburg din Germania a născut, în mod surprinzător, al treilea copil Veronika la clinica Tauern din Zell am See la ora 0.14 a.m. La 1:23 a.m., s-a născut primul salzburgic al anului în Kardinal-Schwarzenberg-Klinikum din Schwarzach: Emilio este deja al patrulea copil al părinților săi, care locuiește în Eben im Pongau.

Cu doar câteva minute înainte, băiatul Daniel a devenit primul austriac inferior al anului la Spitalul de Stat din Amstetten la 1:19 a.m. Băiatul de 3450 de grame și 55 de centimetri înălțime este al doilea copil al părinților săi. Mama și copilul sunt bine.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

English
WhatsApp chat